Økologisk herrefrisør | Gratis rådgivning til sundt hår

Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Tørt, spaltet, trist, tyndt og fedtet hår skyldes ofte ubalance i hovedbunden.

​Hos ZENZ kan du få lavet en gratis hår- og hovedbundsanalyse samt booke tid til en Hairstylist Session og få rådgivning om hårpleje og korrekt brug af hårprodukter.

​Det kræver ekspertise at udføre en grundig håranalyse, samt viden om hvilke ændringer der skal til, for at opnå balance og trivsel for håret. Den ekspertise og viden har vi opbygget gennem de sidste 20 år. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at dit hår er i trygge hænder hos ZENZ.

Hvornår har du sidst givet dit hår et servicetjek?

​Hvis dit hår og hovedbund ikke trives, vil du kunne opleve, at du taber mere hår, så det føles mærkbart tyndere, eller at håret bliver mat og trist at se på.

Måske begynder din hovedbund at klø, fordi den er tør og skæller, eller dit hår bliver fedtet og klasker sammen, og er svært at style. Begge dele er ligesom hårtab tegn på, at der er noget som kræver opmærksomhed.

Håret ændrer sig gennem hele livet. Det skyldes alt fra livsstil, kost, sygdom, graviditet og alder. Men også vores valg af hårpleje og brug af stylingprodukter spiller ind.

Et servicetjek hos din frisør er en rigtig god ide, og det vil uden tvivl gøre dig klogere på dit hår, og de tegn det giver dig.

RING TIL OS FOR AT BOOKE TID >>

Prøv en Premium Detox hårkur i salonen

​Med vores luksus hårkur renses din hovedbund for kalk, snavs, og produktrester med hjælp fra vores Hair Rinse no. 87 og HairSpa hætte. Håret tilføres proteiner og fugt. Tilstoppede hårsække åbnes, og får mulighed for igen at kunne ånde frit, og vokse sig sundt og smukt.​

​​Detox kur hjemme hos dig selv

Rester af hårprodukter kan hobe sig op i hårsækkene og ødelægge hårvæksten. Silikone lægger sig som en hinde ovenpå hovedbunden, så den har svært ved at ånde. Prøv en detox kur hjemme hos dig selv med disse 4 produkter fra ZENZ Organic.

ZENZ Organic Hair Rinse & Treatment Fresh Herbs no. 87

Rens hår og hovedbund for kalk, snavs og produktrester. Skab de mest optimale betingelser for et sundt smukt hår ved at rense i dybden.​

​​SHOP ONLINE >>

ZENZ Organic Treatment no. 03

En ugentlig hårkur beskytter dit hår mod udtørring fra vind og vejr. Vores Treatment no. 03 kan blandes med olie og bruges sammen med HairSpa hætten. 

​​​SHOP ONLINE >>

ZENZ Organic Oil Treatment no. 99

​En olie kan gøre underværker for dit hår. Tørre spidser får nyt liv med blot en enkelt dråbe. Brug olien i vådt hår og føntør den ind i håret for det bedste resultat.

​​​SHOP ONLINE >>

ZENZ Organic HairSpa 7 linjer

​Optimér effekten af dine hårbehandlinger, så resultatet bliver præcis lige så lækkert som det du oplever i salonerne.

​​​SHOP ONLINE >>

ZENZ-Humlebæk

Sundhed, miljø og mennesker

Torpenvej 13, Humlebæk - Find vej til salonen​

CVR: 16966835

MERE INFORMATION

TLF.: 49 19 44 19

Gør som 14.000 andre!

Tilmeld dig ZENZ Nyhedsmail og modtag tips & tricks til sundere skønhedspleje samt vores bedste tilbud.