Økologisk herrefrisør | Herreklip & skægpleje

Sæt dig godt til rette i frisørstolen. Nyd en kop økologisk kaffe. Når du går herfra er frisuren skarp og selvsikkerheden i top.

​Et besøg hos frisøren skal være en behagelig pause og vigtigst af alt; resultatet skal være perfekt hver eneste gang. Hos ZENZ kan du være sikker på, at få begge dele opfyldt. Vi står klar til at give dig den bedste klassiske klipning, eller få dig bragt up to date med den sidste nye hårtrend.

​Hos ZENZ har du mulighed for at købe et årsklippekort til herreklip. Med et årsklippekort er du sikker på at der altid er styr på håret, og du sparer samtidig en god procentdel på dine frisørbesøg. Som certificeret Grøn Salon bruger vi udelukkede produkter af høj kvalitet uden nogen form for skadelige ingredienser. Er du allergiker kan vi tage yderligere hensyn og anvende produkter 100% uden parfume og æteriske olier.

Råd og vejledning om produkter og behandling

Har du spørgsmål til din frisure, hårtype eller hovedbund, så kig ind i salonen. En stresset hovedbund kan føre til hårtab, men med den rette pleje er der hjælp at hente. Vi står klar til at vejlede.

I salonen anvender vi vores egen serie af professionelle hår- og hudpleje produkter. Lige fra shampoo til styling wax. Du kan købe produkterne i salonen eller online på vores webshop.

Hvor ofte skal man klippes?

​Der er ingen regler for hvor tit man bør få klippet sit hår. Er du klippet helt kort og vil du gerne bevare frisuren skarp, så er det en god ide at komme lidt oftere. Et årsklippekort kan være en god løsning.

Behandling af skæg

Vi tilbyder vask og klip af skæg.

For at opnå et flot velplejet skæg anbefaler vi at bruge ZENZ Organic Oil Treatment Deep Wood no. 99 med jævne mellemrum.

Olien virker antibakteriel og plejende og har en diskret maskulin duft.

​​Hvilket produkt passer til dig?​

Hver eneste dag tester vi vores produkter i salonen. Vi lytter til feedback og vurderer konstant de resultater vi oplever. Vi har udvalgt 4 produkter som er vores absolutte favoritter til mænd.

ZENZ Organic Shampoo Deep Wood no. 07​

En fantasisk shampoo med en maskulin men diskret duft, der styrker hårvæksten og minimerer skæl, kløe og eksem.

​​SHOP ONLINE >>

ZENZ Organic Conditioner Deep Wood no. 08​

Denne balsam kan med fordel bruges istedet for barberskum. Den efterlader huden silkeblød. Brug gerne Deep Wood Olie no. 99 efterfølgende.

​​​SHOP ONLINE >>

ZENZ Organic Oil Treatment Deep Wood no. 99​

Deep Wood olien er antibakteriel og perfekt til pleje af skæg. Den sætter desuden gang i hårsækkene og kan også bruges som hårkur mod hårtab.

​​​SHOP ONLINE >>

ZENZ Organic Wax Pure no. 09

​En klassisk hårvoks som giver masser af struktur og hold. Helt uden parfume og anden unødig kemi.

​​​SHOP ONLINE >>

ZENZ-Humlebæk

Sundhed, miljø og mennesker

Torpenvej 13, Humlebæk - Find vej til salonen​

CVR: 16966835

MERE INFORMATION

TLF.: 49 19 44 19

Gør som 14.000 andre!

Tilmeld dig ZENZ Nyhedsmail og modtag tips & tricks til sundere skønhedspleje samt vores bedste tilbud.